Loading

Formació Registres Akàshics

  • 19
  • OCT

Formació Registres Akàshics

  • 19-10-2019
formacion-registros-19-20-octubre.jpg

Formació Registres Akàshics

NIVELL I i II 

Dissabte 19 i Diumenge 20 d'octubre.

S'ensenya a l'activació del teu propi mestratge interior i la connexió amb la teva jo superior a través de la saviesa del teu Akásh. 

En què et pot servir aprendre a llegir els Registres Akàshics?

Si intueixes que tens un gran do en tu, però no aconsegueixes aprofitar tot aquest suport diví, amb tota la seva riquesa…

Si saps que ha d'haver-hi alguna cosa més, alguna cosa que tu intueixes que et donarà respostes a les grans preguntes…

Si has observat que tens certa intuïció i percepció espiritual, però desconeixes com aprofitar-les per a ajudar efectivament als altres…

Si vols connectar amb els teus Guies i Mestres espirituals, amb seguretat, discerniment i confiança…

Què trobaràs en La Formació Registres Akàshics?

Una guia pas a pas per a poder llegir els Registres propis i aliens amb claredat i seguretat. Explorarem els següents temes perquè puguis activar la totalitat de les teves capacitats espirituals:

Despertant el teu canal de llum i la seva intel·ligència instintiva o intuïtiva, obrint-lo més perquè et resulti més fàcil romandre en un estat receptiu i sensible, absent de pensaments i sense que se't dreni l'energia.

Desbloquejant les traves o creences limitants relacionades a la capacitat de ser un excel·lent canal, mèdium, un instrument ben afinat per a la intel·ligència divina.

Activant les teves virtuts espirituals i avivant l'energia vital a nivell corporal per a comptar amb la sustentació necessària per a la canalització, la visualització, la creativitat i la presència.

Incorporant tècniques avançades de canalització pas a pas:

L'Oració Sagrada. 

La Tècnica de la Piràmide de Llum. Efectiva, senzilla i molt poderosa tècnica que eleva la freqüència vibratòria a través de la geometria sagrada, la projecció hologràfica, la respiració lògica i la cromoteràpia. Ensenya com fer ús de colors divins per a activar i adaptar el teu canal de comunicació i canalització. 

Aclarint temes fonamentals tals com:

Com discriminar entre un missatge canalitzat i la ment? Què fer quan vénen els dubtes?

Què fer quan vénen símbols, codis, llenguatges o sensacions que no es comprenen? Com desxifrar el llenguatge de la llum i aquestes sensacions intuïtives?

De quina manera deixar anar l'ego i el judici per a canalitzar bé i evitar que influeixi el cap?

Com potenciar els teus sentits espirituals o extrasensorials (clarividència, clariaudiencia, la percepció espiritual, el tercer ull…) 

Com transcendir pors, dubtes i limitacions?

Pràctiques de Canalització per a tu (Nivell 1) i per a uns altres (Nivell 2), per a aconseguir una plena connexió amb els Guies, Ángeles, Mestres, la Mare Terra, els esperits divins de la Naturalesa i el teu propi esser superior,

Procediment sobre com convertir-se en lector de Registres Akàshics per a uns altres, incorporar la mirada terapèutica, preparar a un mateix, l'entorn i la sessió.

Més informació i reserves:

Aura Espai: (+376) 846 141

Whatsapp: (+34) 620 045 205