Loading

Bany de Gongs

  • 18
  • JUN

Bany de Gongs

  • 18-06-2021
bany-de-gongs-junio-18.30h.jpg

Bany de Gongs

Divendres 18 de juny oferim 2 noves sessions grupals de Bany de Gongs a la nostra sala gran.

Primera sessió: de 18:30 a 19:30

Segona sessió: de 20:15 a 21:15

Amb Meritxell Cardelús

Aportació: 15 €

Aforament limitat

Reserva la teva plaça al tel.: 846 141

Un Bany de Gongs consisteix en una sessiò sonora de 45 minuts, durant els quals ens banyem dins d’un espai acústic que ens proporciona un caliu de meditació profunda, intensa i sanadora. El Gong produeix el so de l’om, el so de l’univers.

Va ser creat pel gran Mestre Don Conreaux, un dels mestres originals del Kundalini Ioga designat per Yogi Bhajan. Don Conreaux, en escoltar el Gong per primera vegada, va notar que sortia del seu propi cos, i va veure que, no només es tractava d’un instrument de relaxació, sinó d’una ajuda per aconseguir la pau mundial.

Quan rebem un Bany de Gongs és molt important deixar-se anar per sentir els sons en tota la seva dimensió. En fer sonar els Gongs desplaçant-se per la seva superfície, ens arriben unes ressonàcies sonores que es van sumant i encadenant per envoltar el nostre cos de vibracions originals que connecten amb la nostra pròpia vibració interna. Una experiència profunda que ens uneix amb el subconscient, amb les nostres memòries i amb la nostra pròpia energia vital. El Gong ressona amb el cos i transforma l’estrès en harmonia.

Beneficis del Bany de Gongs:

Equlibrar la ment i alliberar les emocions.

Deixar de banda les nostres preocupacions.

Reduir l’estrès i les tensions

Regenerar el sistema nerviós.

Estimular el sistema glandular.

Reforçar el sistema immune.

Netejar , harmonitzat i sanar.

Facilitar un despertar espiritual i meditatiu.